sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Miksi Bill Gates on suuri saatana?

Moni pitää maailman rikkainta miestä Bill Gatesia sielunvihollisena, lihaksi tulleena vanhana vihtahousuna. Ilmeinen selitys on kateus Microsoftin menestyksestä tai vastenmielisyys sen käyttäytymistä kohtaan. Myös viiripäisempempiä teorioita on, kuten Gatesin nimen kirjaimista lasketut todisteet.

http://egomania.nu/gates.html


Gates on yksi aikamme suurimpia hyväntekijöitä, hän on lahjoittanut jo 28 miljardia dollaria ja on luvannut lahjoittaa lähes koko omaisuutensa kuoltuaan. Äkkinäiselle tämä saattaisi olla todiste hänen saatanallisuuttaan vastaan, mutta tosiuskovaiselle se on pikemminkin todiste hänen petomaisuudestaan, sillä onhan niin, että mitä voimakkaammin jotain peitetään, sitä voimallisemmin se todistaa asian olevan päin vastoin.

Olen taipuvainen uskomaan, että Bill on saatana. Mutta miksi?


Gatesin perkeleellisin teko onkin nimenomaan tuo, että hän aikoo luopua kaikista rahoistaan. Mammona on aikamme jumala, joten täytyyhän sen kieltämisen silloin olla saatanasta. Tuollainen rahasta luopuminen syöksee koko elämäntapamme anarkiaan ja kaaokseen. Se sotii kaikkia pyhiksi nousseita arvoja vastaan.



http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates#Philanthropy

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/06/22866&sort=false

Ei kommentteja: